Å lære å blogge – det må Margrete…

Margrete blir utfordret til å utvikle sin horisont - med Veronika som assistent og Linn Kamilla godt gjemt..

Å skrive kloke ord når man skal lære – for meg – vidunderlige nye funksjoner på datamaskina – er ganske umulig.  Særlig når vi samtidig snakker om andre ting og spiser clementiner.  Men jeg vil lære dette – om enn motvillig – for å komme i kontakt med dere «der ute», og prøve å oppgradere informasjon om MED SUNDSVOLL SOM SCENE.  Som igjen vi foregå på Sundsvoll siste uka i juni , sommeren 2012.

 

Planlegging må til!

Spise snegler, er det mulig da?

Barna blir utfordret til å utvide sine horisonter, også kulinarisk. Her er det sneglespising som står på tapetet!

Utprøving – undring – mat – fritidsaktiviteter – glede!

Uten planlegging får vi ikke til noe sommerkulturskole. Derfor var det duket for kreativ brainstorming 12. og 13. januar i år. Vi kom fra fjærn og nær, Norge og Danmark, for å koke sammen årets program for sommerskolen på Vega. Mange gode idéer og innspill ble lagt på bordet, og med hjelp av god takhøyde og stor glød for prosjektet fikk vi lagt grunnstenene for årets program. Helt ferdige er vi nok ikke ennå, men vi kommer til å legge ut fiks ferdig program så snart dette er på plass!

Sommerkulturskolen 2012 avslutter et treårig forsøk med det for øye å gjøre teater, lyrikk, kunst og musikk til et felles uttrykk. Vi bruker det inspirerende landskapet på Sundsvoll på Vega som utprøvingsarena. Vi er et lag på 7 profesjonelle instruktører innen våre fagfelt. Vi ønsker å være rundt 20 deltakere fra 10 – 13 år i et hyggelig fellesskap. Det aktuelle tidsrommet er 27. juni, til til 1. juli.

Hovedtankene rundt årets happening er:
• Vi tar utgangspunkt i dette naturområdet i det vi skal skape sammen.
• I en kreativ prosess blir vi kjent med naturen i det å skape og blir inspirert av hverandre og de forskjellige fagområdene.
• Hva som kommer ut av prosessene vet vi i utgangspunktet ikke, men vi jobber oss mot et felles uttrykk, og har det sosialt og trivelig underveis.

Tøff sneglespiser

Sneglespising er kun for de tøffe!!

Vi er online!

Endelig har prosjektet vårt fått egen nettside! Her skal vi holde dere oppdatert i prosessen frem mot årets sommerskole, formidle informasjon, vise bilder fra tidligere års sommerskoler og dere kan melde dere på her.

Vi har de tidligere årene hatt lite fokus på sosiale media og web, men i år vil vi altså i større grad gi dere innblikk i hva som har skjedd iløpet av sommerskolene de tidligere årene, samt gi dere sjansen til å følge med utviklingen av årets opplegg.

Vi håper dere liker siden og at så mange som mulig vil være mer på sommerskolen på Sundsvoll!

Reidun med mobilen

Det har vært tynt med digitale hjelpemidler de tidligere årene av sommerkulturskolen. Teknologitørste ungdommer følger ivrig med mens Reidun tryller frem en MOBIL!!!